Deutsche Asset Management

ADRES De Entree 99-197, 1101 HE
PLAATS Amsterdam
WEB http://www.deutscheam.com
TELEFOON +31 (0)20 555 4335
CONTACTGEGEVENS

Head of Global Client Group Benelux
Pieter Furnée
+31 (0)20 555 4421
pieter.furnee@db.com

Sales Director Institutional
Bart van Coeverden
+31 (0)20 555 4195
bart.vancoeverden@db.com

Sales Manager Institutional
Anne Schilder
+31 (0)20 555 4345
anne.schilder@db.com


TEAMGROOTTE
7 (Nederland)
 

BEDRIJFSPROFIEL

Deutsche Asset (Deutsche AM) helpt particulieren en institutionele partijen wereldwijd hun vermogen te beschermen en te laten groeien. Wij bieden zowel traditionele als alternatieve beleggingsmogelijkheden in alle belangrijke beleggingssegmenten. Deutsche AM is onderdeel van de Deutsche Bank Group, een van de grootste bedrijven wereldwijd op het gebied van financiële dienstverlening. De drijvende kracht achter de oplossingen die wij klanten bieden wordt gevormd door ons sterke investeringsplatform. Dit bestaat uit drie belangrijke pijlers:

Active Investments
Wij geloven sterk in actief beleggingsmanagement en we gebruiken onze diepgaande kennis van de markten om klanten innovatieve oplossingen te bieden. 

Passive Investments
Deutsche AM biedt een breed scala aan passieve beleggingsinstrumenten zoals ETFs, ETCs, systematic funds, certificaten, warrants en passieve institutionele mandaten. 

Alternative Investments
Deutsche AM biedt competitieve oplossingen voor o.a. vastgoed, hedge funds, infrastructuur en private equity.

PRODUCTEN EN OPLOSSINGEN

OPMERKINGEN

Neem contact met ons op voor een volledig overzicht van ons aanbod.

MARKTVISIE

Zoals de financiële markten op Brexit hebben gereageerd, zullen ze in de toekomst nog doen: eerst onderschatten ze een politieke gebeurtenis en vervolgens ontstaan er problemen. Aandelenindices laten een snel herstel zien, maar de blijvende gevolgen voor aandelenprijzen lopen uiteen. De obligatiemarkten reageren zoals gewoonlijk: onzekerheid leidt tot de verwachting dat er een nog ruimer monetair beleid komt.

Dit stelt Stefan Kreuzkamp, Chief investment office.

Kreuzkamp: “Voor 2017 verwachten we een sneller economisch herstel. Toch gaan we er ook vanuit dat de politieke risico’s zullen toenemen en dat deze een impact kunnen hebben op de kapitaalmarkten. De centrale banken zullen echter klaar staan om grote verstoringen te stoppen.”

Per 08-2016

BEDRIJFSINFORMATIE

Algemeen:
Aantal professionals in dienst3000
Aantal reserach en investment specialists500
Vermogen onder Beheer – per beleggingscategorie (in %)
bijzonderhedenBeheerd vermogen per 31 maart 2016

Vermogen onder Beheer – naar klant-type (in € mln)

BELEGGINGSOVERTUIGINGEN

Wij geloven niet dat de kapitaalmarkten 100 procent efficiënt zijn. Bij Deutsche AM gebruiken we onze eigen onderzoeksfaciliteiten om te zien wat de belangrijkste factoren zijn die marktprijzen beïnvloeden en identificeren inefficiënties op de kapitaalmarkten. Op deze manier ontdekken we kansen die we kunnen gebruiken voor onze portefeuilles. Deze strategie vereist niet alleen intensieve research, maar ook discipline en tegelijkertijd een snel besluitvormingsproces. Alleen zo is het mogelijk om de randvoorwaarden te scheppen om continu goed te presteren. Wij geloven niet in een puur kwantitatieve, rekenkundige benadering. Wij vertrouwen kwaliteiten van ervaren en vakkundige individuen in een sterk en gemotiveerd team. Daarbij hoort een raamwerk voor risico management.

AMBITIE EN BEDRIJFSSTRATEGIE

Bij Deutsche AM willen we een langetermijnpartner zijn voor al onze klanten. Ons wereldwijde klantenbestand omvat onder meer particulieren, pensioenfondsen, staatsinvesteringsfondsen, verzekeraars en andere distributiepartners.

Iedere keer dat wij een relatie met een klant aangaan is er één centrale vraag: Wat heeft de klant nodig? Ons geïntegreerde platform, waar alle fiduciaire activiteiten van Deutsche Bank samen zijn gebracht, moet op een holistische manier antwoord geven op deze vraag. 

Onze producten en oplossingen geven onze klant op een flexibele wijze toegang tot een complete set van mogelijkheden over alle beleggingssegmenten – hierdoor krijgt iedere klant wat hij nodig heeft en wordt er rekening gehouden met de wensen met betrekking tot risico, rendement en liquiditeit.

PERFORMANCEMETING

GIPS
Intern

VERGOEDINGSSTRUCTUUR

Deutsche AM wil zijn professionals een concurrerende compensatie bieden voor de korte en langere termijn.  De compensatie is gebaseerd op een voortdurende goede prestatie en een rendement dat bovengemiddeld goed is in vergelijking met de markt.

DISCLAIMER

Deutsche Asset Management vertegenwoordigt de asset Management managementactiviteiten van Deutsche Bank AG en aanverwante entiteiten. Klanten zullen verschillende producten en diensten van Deutsche Asset Management aangeboden krijgen vanuit een of meer verschillende juridische entiteiten welke kenbaar zullen worden gemaakt aan de klanten alvorens tot het sluiten van contracten, overeenkomsten of aanbieden van materialen wordt overgegaan. In Nederland worden de producten van Deutsche Asset Management (Deutsche AM) u aangeboden door Deutsche Bank AG, Amsterdam Branch. Deutsche AM maakt deel uit van de Deutsche Bank Group. Deutsche Bank AG Amsterdam Branch en de genoemde beleggingsfondsen zijn geregistreerd bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) te Amsterdam. Loop geen onnodig risico. Lees de Essentiële Beleggersinformatie. Deze is te vinden op deustschefunds.nl. De waarde is afhankelijk van ontwikkelingen op de financiële markten en kan als gevolg van het beleggingsbeleid sterk fluctueren.

 

Andere IPE-titels en -producten

IP RE
May/
June 2013

Meer informatie. IP Real Estate is een tweemaandelijks tijdschrift voor Europese institutionele beleggers.

IPA
May/
June 2013

Meer informatie over institutionele beleggingen en pensioenkwesties in Azië.

IPE
October
2013

Meer informatie. Investments & Pensions Europe is een toonaangevend maandelijks tijdschrift voor institutionele beleggers en Europese pensioenfondsmanagers en -bestuurders.

IPE-Quest

Meer informatie. IPE-Quest is een managerselectie-instrument dat institutionele beleggers in contact brengt met vermogensbeheerders.


IPE International Publishers Limited, geregistreerd in Engeland, Reg Nr. 3233596, BTW Nr. 685 1784 92
Geregistreerd adres: Pentagon House, 52-54 Southwark Street, London SE1 1UN